Fantom születik

2009.03.24. 21:20 | bpfantom | Szólj hozzá!

Nem bírom tovább! Annyira elegem van!Túl sok nemtörődöm lakos van ebben a városban, akik szeméttel árasztják el az utcákat. Bár nem hiszem, hogy egy ember képes csodát tenni, mint ahogy egy fecske sem csinál nyarat, de akkor is! Meg kell próbálni. És ahelyett, hogy tétlenül nézném, most felveszem a kesztyűt. Kimegyek ma éjjel. Röhejesen hangzik, de megpróbálom a lehetetlent.

Elég vad elképzeléseim vannak arról, hogy mit is fogok odakint csinálni. Nem vagyok túl erős, inkább okos leszek.
Ma éjjel gyakorlok odakint, és kiválasztom az első helyszínt. Olyan kell, amin azért látszik majd a változás. Nem mintha nehéz lenne ilyet találni Budapesten, de mégis.
A dilemma az, hogy vegyek-e álruhát. Úgy tervezem, itt kezdem az akciót a környéken, szóval nem lenne jó, ha összefutnék egy szomszéddal. Felveszem a maszkot. Egy bosszúálló nem lehet csak sima kapucnis pulóverben…
Nagy terveim vannak. Bámulsz majd Budapest!

A bejegyzés trackback címe:

https://bpfantom.blog.hu/api/trackback/id/tr681023443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása